shadow

Hypotheken

Wanneer u besluit een huis te kopen wilt u graag weten of dit haalbaar is voor u! Ook voor hypotheken geldt: u bent hier aan het juiste adres. Op het gebied van hypotheken doen we zaken met een groot aantal partijen. En ook hier kijken wij samen met u naar de voor u meest geschikte oplossing.

Belangrijk!

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Niet alleen de hypotheek zelf is van belang. Naast de hypotheek dient u ook rekening te houden met zaken zoals de aflossing van de hypotheek, wat er geregeld is voor u als uw partner komt te overlijden en wanneer u en/of uw partner zonder inkomen verder moet.

Hypotheekvormen

Er zijn vele hypotheekvormen (hieronder genoemd op alfabetische volgorde):

Aflossingsvrije hypotheek
Annuïteitenhypotheek
Beleggingshypotheek
Levenhypotheek
Lineaire hypotheek
Spaarhypotheek

Welke hypotheekvorm het beste bij u past is o.a. afhankelijk van uw eigen situatie en klantprofiel. Samen met de adviseur kunt u rustig bekijken wat bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Advies

Bij Van Steinvoorn Assurantiën bent u welkom met al uw vragen. Samen met uw adviseur wordt het gehele plaatje doorgenomen. U kunt vrijblijvend terecht voor een objectief advies en u krijgt deskundige begeleiding bij belangrijke financiële beslissingen.

Laat een bericht achter in het invulscherm en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.