shadow

Verzekeringen

Of u nu uw huis of uw leven wilt verzekeren, wij gaan voor u op zoek naar een zo voordelig en goed mogelijke verzekering. Als onafhankelijk intermediair doen wij zaken met een groot aantal partijen. Wij kijken hierbij niet alleen naar de prijs maar ook naar de dekking die een verzekering biedt. Op deze manier hopen wij de kwaliteit te kunnen bieden die u als klant van ons verdiend.

Verzekeringen kunt u verdelen in Schade- en Levensverzekeringen. Deze zijn verder onderverdeeld in andere subcategorieën.

Schadeverzekeringen

Voor schadeverzekeringen zijn dit onder andere: Inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering etc.

Levensverzekeringen

Voor leven: Kapitaalverzekering(met of zonder risico van het leven), uitvaartverzekering, tijdelijke risicoverzekering etc.

Inventarisatie

Na een inventarisatie van uw wensen gaan wij kijken welke verzekering het beste bij u past. Het is de prijs-kwaliteitverhouding waar alles om draait. Immers u kunt een hele goedkope verzekering hebben die niet zoveel dekking biedt, maar u kunt ook oververzekerd zijn waarbij een verzekering overbodig is geworden. Al deze facetten zijn zeer belangrijk bij de keuze van een verzekering.

Uw verzekering

Wilt u graag weten welke soort verzekering het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt uw gegevens achterlaten in het invulscherm.